Over ons

Bij Twizzit hebben we een ijzersterk doel voor ogen: tijdrovende administratieve taken verlichten en efficiëntie garanderen. Die missie, daar tekent ons Twizzit team voor. Elk van ons heeft jarenlange ervaring in tal van diverse clubs of verenigingen. Mensen samenbrengen, daar hebben we echt een passie voor. Tegelijkertijd kennen we de pijnpunten en noden van verschillende ledenorganisaties door en door. We weten waar het schoentje wringt en wat uren tijd vergt. Dat maakt ons het ideale team voor de job. 

We zijn niet alleen een gedreven team die zich dagelijks inzet om clubs, verenigingen, federaties,  te ondersteunen. We denken ook voortdurend aan morgen. Zo blijven we meedenken met onze klanten en innoveren we continu om een optimale ondersteuning te blijven garanderen.

 

De Twizzit missie om ledenorganisaties te ondersteunen startte 15 jaar geleden bij Charlotte en Philippe De Vos. Beide twee enthousiaste hockeyers uit het Antwerpse met een hart voor hun club. Naarmate hun club groeide, staken er steeds meer pijnpunten op vlak van management de kop op. Zo draaide de communicatie vaak in het honderd en het opvolgen van administratie en financiën werd een tijdrovende taak. Het resultaat? Frustraties! Ver weg van de essentie van het club gebeuren: mensen samenbrengen.

Samen startten Charlotte en Philippe een platform op om hun club terug op de rails te krijgen. Een puzzel van communicatie, administratie en financiën. Twizzit bleek meteen een groot succes in de ondersteuning van hun club. De vrijwilligers hadden terug meer tijd en de clubwerking ging er efficiënter en professioneler aan toe. De familie De Vos wist dat heel wat andere ledenorganisaties diezelfde ondersteuning konden gebruiken. En zo ging het balletje aan het rollen. Vandaag bestaat Twizzit 15 jaar. En we doen er maar al te graag nog 15 jaar en meer bij!

Team up with Twizzit.

Ontdek wat Twizzit te bieden heeft voor jouw organisatie.