Meer overzicht, beter samenwerken en sneller groeien? Twizzit helpt jouw federatie!
Twizzit brengt je federatie en haar aangesloten organisaties samen op één app en wapent jullie met krachtige tools die jullie administratie, communicatie en financiën moeiteloos optimaliseren.

Alles in één app

Twizzit brengt je community, data en tools samen in één centrale app. Zo kun je eenvoudiger communiceren, nauwer samenwerken en maximaal automatiseren. Kortom: meer community en meer efficiëntie.

De oplossing voor zowel federatie als aangesloten organisaties

Succesvolle organisaties zorgen voor een succesvolle federatie. Daarom staat Twizzit ook klaar voor jouw aangesloten organisaties. Onze belofte? Ondersteuning die de unieke werking van elke organisatie respecteert en autonomie garandeert. De cocktail voor maximale groei.

Tools voor maximale efficiëntie

Met meer dan 30 digitale tools heb je alles in huis om de werking van je federatie en je aangesloten organisaties te optimaliseren, alsook jullie onderlinge werking. Van administratie tot communicatie en financiën. Twizzit is het digitaal hoofdkwartier van je community.

Ontwikkeling op maat

Elke federatie heeft specifieke noden. Daarom biedt Twizzit ontwikkelingen op maat aan. Zo sluit je software naadloos aan op jouw unieke werking.

Non-stop innovatie

Bij Twizzit denken we voortdurend mee met onze federaties en werken we actief met hen samen aan de oplossing voor morgen. Zo stomen we ook jouw federatie klaar voor de toekomst.

Support van A tot Z

Van implementatie en het helpcenter tot webinars en dagelijkse bijstand. We’ve got your back. Twizzit biedt een waaier aan ondersteuning zodat jouw werking op Twizzit een succes wordt.

Een oplossing waarop je kan bouwen
+2350
Organisaties
+812k
Gebruikers
Tevredenheid
4.8 Google review

Team up with Twizzit.

Ontdek wat Twizzit te bieden heeft voor jouw organisatie.