Toegangen analyseren

Toegangsrollen ingesteld en wil je verifiëren of alles naar wens werkt? Met onze controletools verifieer je makkelijk je ingestelde toegangen. Zo kun je eenvoudig nakijken tot welke modules en functies een bepaald contact toegang heeft of wie er allemaal toegang heeft tot een specifieke module of functionaliteit. Zo garandeer je een correct toegangsbeheer.

Toegang per gebruiker

In het tabblad ‘toegang per gebruiker’ kun je nagaan tot welke modules en bijhorende functionaliteiten een bepaald contact toegang heeft.

1. Onder 'selecteer een contactpersoon' selecteer je het contact waarvoor je de toegangen wenst te controleren.
  2. Vervolgens krijg je een overzicht waarin de modules en functionaliteiten waartoe het contact in kwestie toegang tot heeft groen gekleurd zijn.
    • Vink de optie 'inactieve toegangsopties verbergen' aan om enkel de modules en functionaliteiten te tonen waartoe het contact toegang tot heeft.
  3. Klik op het icoontje rechts van een groen gekleurde module of functionaliteit om na te gaan welke toegangsrollen deze toegang verlenen aan het contact in kwestie.

Gebruikers per toegang

In het tabblad ‘gebruikers per toegang’ kun je nagaan wie er toegang heeft tot een bepaalde module en / of functionaliteit binnen je organisatie.

1. Onder 'selecteer een toegangsoptie' selecteer je een module of functionaliteit.
  2. Vervolgens krijg je een overzicht van alle contacten die toegang hebben tot de geselecteerde module of functionaliteit.
  3. Klik op de naam van een contact om na te gaan welke toegangsrollen deze toegang verlenen.