Op vlak van management weet sportvereniging Kinetrix het duidelijk bol te werken. Turn- en danslessen zowel op recreatief als competitief niveau, een aanbod voor volwassenen én tal van toffe ledenactiviteiten. You name it, they have it! Maar op vlak van communicatie verliep het stroef, vertelt marketingcommunicatie verantwoordelijke Lieselotte. Dankzij Twizzit zit al onze communicatie nu samen in één kanaal, waardoor we veel korter op de bal kunnen spelen. Een enorme verbetering!

Voor iedereen die van beweging houdt

Kinetrix is een sportvereniging uit Grimbergen voor iedereen die van beweging houdt. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten zodat iedereen zich kan ontplooien op zijn/haar manier en naar gelang eigen niveau, vertelt Lieselotte. Zo bieden we turn- en danslessen aan zowel op recreatief als competitief niveau en ook voor volwassenen hebben we leuke lessen in petto zoals tabata, figuurtraining, plusgym, … Tot slot organiseren we ook tal van ledenactiviteiten om onze leden actief te betrekken. Plezier in het bewegen staat bij ons telkens voorop!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Twizzit (@twizzit_app)

  

Communicatie met meer dan 700 leden via e-mail …

Op vlak van ons aanbod en het algemeen management zaten we goed, meent Lieselotte. Maar op vlak van communicatie verliep het tot voor Twizzit erg stroef. Zo liep de communicatie met meer dan 700 leden nog allemaal via e-mail. We hadden geen andere kanalen. We wisten dat een betere communicatie naar onze leden toe cruciaal was en we wilden korter op de bal kunnen spelen. Daar hebben we dan ook werk van gemaakt.

Iedereen optimaal informeren

Dankzij Twizzit zijn we erin geslaagd om alle communicatie te centraliseren in één kanaal. De chatfunctie, de nieuwbrieven, het nieuwsoverzicht, de inschrijvingsformulieren, de aanwezigheden en de kalender met het overzicht van al onze activiteiten. Het zit allemaal samen op één plek. Overzichtelijk én up-to-date. Bijgevolg kunnen we vandaag een snellere en professionelere communicatie garanderen naar onze leden toe. Een enorme verbetering!