Twizzit biedt gebruikers de mogelijkheid hun facturen online te betalen. Op deze manier automatiseer je ook de opvolging van de betalingen.

Activeer het gebruik van online betalingen per register, door volgende stappen te volgen:

1. Open de module "facturatie"
  2. Open het gewenste register
  3. Klik op de tab "instellingen"
  4. Klik vervolgens op de subtab "betalingen"
  5. Vink de optie "activeer online betalingen" voor facturatie aan
  6. Klik op de blauwe knop  "rekening toevoegen"
  7. Vul de gevraagde gegevens in
  8. Klik op "volgende"
  9. Betaal de eenmalige opstartkost van €49 (excl. BTW)
  10. Selecteer het rekeningnummer dat je wenst te gebruiken om de betalingen te ontvangen
  11. Klik op "opslaan".

Zodra de rekening gevalideerd is en bijgevolg online betalingen geactiveerd zijn, dien je de rekening nog te selecteren in de instellingen van het register. Vervolgens verschijnt er een betaallink op elke factuur in het register in kwestie. Dit biedt de ontvangers de mogelijkheid te betalen via Bancontact of Maestro. Wanneer een gebruiker dit doet, wordt de factuur automatisch als betaald weergegeven in het overzicht. Dit zorgt dus voor een vereenvoudiging van de opvolging van je facturen. Bovendien merken we veelal dat facturen die een betaallink bevatten sneller geïnd worden.

De standaard betaalmethode is Bancontact / Maestro is. Mastercard en/of Visa kunnen geactiveerd worden. Neem hiervoor contact op met Twizzit voor meer informatie.

Voer de betaling van de eenmalige opstartkost uit met de rekening die je wenst toe te voegen. Indien je dit met een andere rekening betaalt, zal de aanvraag niet goedgekeurd worden.

Vanaf het moment dat de rekening toegevoegd werd, kan u beginnen met online betalingen te ontvangen. De transactiekost hiervoor bedraagt steeds 0,75% + €0,3 (exclusief BTW). Bovendien is er een maximumkost per transactie van €2,5.

Gebruik de subtab "meldingen" om een automatische betalingsbevestiging in te stellen.