Voeg manueel leden toe aan een groep indien deze niet aan één en dezelfde criteria voldoen. Om personen manueel aan een groep toe te voegen, zijn er twee mogelijke werkwijzen.

Ken je de namen van de contacten? Dan kan je ze eenvoudig toevoegen aan een groep als volgt:

1. Open de module 'beheer groepen'.

2. Klik de groep waaraan je contacten wil toevoegen open.

3. Onder de sectie 'indeling' klik je op 'voeg toe'.

4. Geef een contact in, bepaal een functie en voeg eventueel een omschrijving toe.

5. Klik op 'opslaan'.

Wens je meerdere contacten vlot toe te voegen of wens je gebruik te maken van een zoekfilter om de juiste contacten terug te vinden, ga dan voor de werkwijze hieronder.

1. Open de module 'beheer groepen'.
  2. Klik bovenaan op het tabblad 'indeling'.
  3. Klik op 'klik hier om een groep te selecteren' in het lichtgrijze vak links .
  4. Klik op de groep waaraan je leden wil toevoegen.
  5. Geef rechts bovenaan in de zoekbalk (naast vergrootglas) de naam van een contact in dat je wenst toe te voegen. Via de knop 'geavanceerd zoeken' kun je eenvoudig de gewenste contacten terugvinden.
  6. Bij 'toevoegen als' selecteer je de functie die het contact in de groep vervult (bijv. toevoegen als: speler).
  7. Sleep het juiste contact (dat onder de functiebalk verschijnt) naar de groep.
  8. Herhaal tot alle contacten in de groep zijn toegevoegd.

Leden toevoegen aan een groep met een zelf gekozen groepsfunctie? Ontdek hier hoe je een groepsfunctie kan toevoegen.

Wil je alle / meerdere leden uit een andere groep toevoegen aan deze groep? Klik dan op het vak 'klik hier om nog een groep te selecteren' en sleep de gewenste contacten naar de nieuwe groep.