Meerdere wedstrijden importeren

Vraag aan de federatie een Excel met alle wedstrijden van jouw club en voeg deze in één actie toe aan de agenda van jouw organisatie.

Indien de federatie van jouw sport aangesloten is bij Twizzit kunnen wedstrijden automatisch gesynchroniseerd worden.

Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Open de module "beheer agenda".

2. Klik op "+".

3. Klik op "meerdere wedstrijden toevoegen (vanuit Excel)".

4. Kopieer de gegevens uit Excel en plak deze in Twizzit via de toetsenbordcombinatie CTRL+C en CTRL+V.

• Let op: Indien je later deze wedstrijden wenst te kunnen updaten is het cruciaal dat elke wedstrijd over een unieke game ID beschikt.

5. Klik op "start verwerking".

6. Geef aan hoeveel wedstrijden je wenst aan te maken en hoeveel je wenst up te daten. Indien enkel wedstrijden wenst aan te maken en er alsnog voorgesteld wordt om een wedstrijd bij te werken, komt dit waarschijnlijk door het feit dat de ingegeven game ID al eerder werd gebruikt.

7. Klik op "importeren".

Let voor de kolom 'groepen' op de correcte naamgeving van de groepen/ploegen. De naamgeving dient overeen te komen met de naamgeving van de module 'beheer groepen' in Twizzit. Indien correct ingevuld, zal de tekst van de velden een vette groene kleur krijgen.

Wens je de kolom 'resource' (locatie/veld/...) te gebruiken in de import? Dan dien je de gebruikte resources in je import eerst toe te voegen in je CRM in Twizzit onder het tabblad 'resources'. Anders gezegd: verwijs je in je import naar resources die niet overeen komen met de resources in je CRM, dan zal je een foutmelding krijgen bij de import.