Wil je bepaalde contacten exporteren naar een excel- of CSV-bestand? Volg dan onderstaande stappen.

1. Open de module 'CRM' en klik bovenaan op het tabblad 'contacten'.

2. Filter (indien gewenst) de contacten die je wil exporteren via de zoekfilter rechts bovenaan de pagina.

3. Vink de gewenste contacten aan.

4. Klik bovenaan op 'acties'.

5. Afhankelijk van het bestandsformaat waarnaar je wil exporteren klik je op 'Exporteren (Excel)' of 'Exporteren (CSV)'.

6. Vink aan welke informatie je wenst te exporteren.

7. Klik op 'downloaden'.

Voor de export van extra velden gelinkt aan de federatie, dien je ook bij 'lidmaatschap details' van je eigen organisatie de optie 'alle extra velden gelinkt aan het lidmaatschap' aan te vinken. Daarnaast dien je ook 'meerdere rijen gebruiken' aan te vinken om de waarden in de export te bekomen. Dit heeft een technische oorzaak.