Van 22 t.e.m. 24 oktober vindt de dag van de webshop plaats. Met oog op deze dag, zetten we de webshop functionaliteit graag even in de kijker. Ontdek de 5 redenen waarom een webshop onmisbaar is voor jouw ledenorganisatie (sportclub, vereniging, …)!

All-around

Een webshop biedt een oplossing voor heel wat zaken. Naast de klassieke zaken als inschrijvingen (waar elke organisatie mee dealt), verkoop je als sportclub of vereniging vaak nog andere zaken zoals (sport)kleding of materiaal. Daarnaast organiseer je misschien ook jaarlijks een inzamelactie / verkoopactie via een wafelbak, wijnverkoop, … Voor dit alles komt een webshop van pas!

Maximale kans op verkoop

De webshop is altijd open 24 op 24 en 7 op 7 en overal eenvoudig bereikbaar via een URL/ QR code. Lees: een maximale kans op verkoop. Ook voor de klant is het gemak alom, want die kan aankopen maken wanneer het hem/haar het beste uitkomt. Tot slot vergt het geen gedoe met vrijwilligers zoeken, want de webshop houdt zichzelf open.

Hallo vlot voorraadbeheer

Met je ogen toe de voorraad beheren? Ook daarvoor ben je bij de webshop aan het juiste adres. Stel eenmalig de beschikbare stock in per product, activeer wachtlijsten, … En de rest gaat vanzelf. Het manueel opvolgen van de stock wordt volledig passé. Hallo vlot voorraadbeheer.

Automatisatie ten top

Ook voor het verwerken van de bestelling en het afhandelen van de betaling kan je rekenen op automatisatie. De bestelling wordt automatisch verwerkt en dankzij online betalingen verloopt de verkoop veilig én vlot. Geen gesukkel met wisselgeld!

Ticketing systeem

Een verkoop van producten of tickets voor een evenement? Dan is een online ticketing systeem de kers op de taart! Genereer tickets waarmee de kopers eenvoudig hun bestelling kunnen afhalen, toegang krijgen tot een evenement, ... Als organisatie kun je zo de afhalingen makkelijker opvolgen of de toegangscontrole vereenvoudigen.

 

Wist je dat je binnen Twizzit eenvoudig een webshop kan opstellen (inclusief voorraden beheren, kortingen instellen, wachtlijsten activeren, …)? Wil je meer info over een webshop en ticketing systeem voor jouw (sport)club, vereniging, …? Vraag dan vrijblijvend hier meer info aan!

 

Ben je al Twizzit klant? Raadpleeg dan het webinar over de online webshop om meteen van start te gaan!